Solutalks doet er alles aan om jou zo goed mogelijke zorg te leveren. Het kan toch eens voorkomen dat je niet tevreden bent met onze dienstverlening. Laat het ons weten. Onze regiebehandelaren en behandelaren staan open voor jouw feedback en horen graag waar je mee zit. Heb je positieve ervaringen die je met ons wilt delen? Dan horen we dat uiteraard ook graag.

Mocht je jouw ongenoegen niet willen delen met je regiebehandelaar, dan is het mogelijk om een klacht in te dienen. Hieronder lees je hoe dit in zijn werk gaat.

Hoe dien ik een klacht in?
Wanneer je een klacht hebt, probeer dit dan eerst met je behandelaar te bespreken. Leidt dit niet tot het gewenste resultaat, dan kan je jouw klacht sturen naar onze klachtfunctionaris. Geef een zo duidelijk mogelijke beschrijving van je klacht via het klachtformulier en stuur dit op naar klachten@solutalks.nl. Onze klachtfunctionaris zal dan contact met je opnemen om jouw klacht zo goed mogelijk te behandelen.

Niet tevreden met de oplossing?
Indien het resultaat van de interne afhandeling niet naar tevredenheid is, dan kan je jouw klacht indienen bij het klachtenloket van de geschillencommissie zorg. Dit kan je ook direct doen. Het klachtenformulier staat op de website van de geschillencommissie zorg en kan verstuurd worden via info@klachtenloket-zorg.nl.

Klachtenreglement
Hoe je een klacht kunt indienen en wat de vervolgstappen zijn lees je ook in ons uitgebreide klachtenreglement. Heb je vragen over het reglement neem dan gerust contact op met onze klachtenfunctionaris voor uitleg.

Het klachtenreglement van Solutalks vind je hier:  Klachtenreglement – Solutalks

Het klachtenformulier is hieronder te downloaden. Een ingevuld formulier kan worden gestuurd naar klachten@solutalks.nl.

Heb je een vraag of wil je een bericht achterlaten?

Neem simpelweg contact met ons op via het formulier hieronder.

    Hoe heeft u ons gevonden?