Psychologische Zorg Zonder Barrières

Voor iedereen, direct beschikbaar, op elk tijdstip van de dag, vanaf elke plek in de wereld.

VOOR WIE

Solutalks biedt online behandeling en begeleiding voor volwassenen van 18 jaar en ouder met complexe psychische klachten. Mensen die zich bij ons melden ervaren op meerdere gebieden in hun leven problemen. Vaak is het moeilijk om werk of een opleiding vorm te geven. Daarnaast beïnvloeden de psychische klachten hun relatie met partner, familie en andere dierbaren.

Hulp zoeken voor psychische klachten is lastig en goede begeleiding vinden is niet makkelijk. Je bent niet alleen. Op deze pagina vind je informatie over psychische klachten, kun je direct in gesprek gaan met een professional en kun je de zorg krijgen die bij jou past.

Zit je ergens mee, maar weet je zelf niet precies wat er aan de hand is of waar je terecht kunt met je vragen, spreek dan vrijblijvend met ons. Wij staan je graag te woord om je op weg te helpen.

VOOR IEDEREEN

In principe komt iedereen die een computer en een internetverbinding heeft in aanmerking voor een onlinebehandeling bij Solutalks. Voor alle vormen van psychische problemen bestaat een online aanbod. Onze cliënten zijn op zoek naar: 

  • Kwaliteit – een behandeling die werkt

  • Verbinding – echt contact met jouw behandelaar en jezelf

  • Samenspraak – in gesprek op een manier die bij jou past

  • Toegankelijkheid – een behandelaar die beschikbaar is

Om je te verzekeren van goede en verantwoorde zorg heeft Solutalks zich gespecialiseerd in een aantal specifieke probleemgebieden. Voor de onderstaande klachten of problemen kun je bij Solutalks terecht:

HOE WERKEN WIJ

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen of heb je vragen? Klik op praat met ons. Samen onderzoeken we in een kort gesprek of Solutalks bij jou past. Je weet direct waar je aan toe bent en als je het idee hebt dat Solutalks bij jou aansluit dan plannen we een vervolggesprek.

Tijdens het intakegesprek bepaal jij samen met jouw behandelaar welk traject het beste bij jou past. Eén intaketraject, één behandeling, één gezicht. Het is erg vervelend om telkens opnieuw je verhaal te doen. Als jij daarin vertrouwen hebt, geeft de behandelaar die je ontmoet in de intake ook de verdere behandeling samen met jou vorm.

Solutalks biedt verschillende vormen van gesprekstherapie aan. Gedurende de behandeling werk je aan concrete doelen die je samen met je behandelaar op papier hebt gezet. Doelen die zijn toegesneden op jouw persoonlijke leven en die zich richten op de onderliggende oorzaak van jouw klachten. Zo werk je aan jouw herstel, zodat je weer een volwaardig leven kunt leiden.

Samen met je behandelaar evalueer je de stappen die jij zet in jouw traject. Daarbij kijken we samen met jou naar wat we goed doen en wat we anders kunnen doen om nog beter aan te sluiten bij jouw vraag.

Als je klaar bent met de behandeling is het tijd om af te ronden. In deze fase maak je een plan voor de toekomst. Daarbij kijken we hoe je de hulpmiddelen die je je eigen hebt gemaakt zelfstandig in kunt zetten. Afscheid nemen van je behandelaar en behandeling vormt een belangrijk onderdeel van de laatste fase van jouw traject.

Na jouw traject bij Solutalks ben je je meer bewust van jouw manier van doen, je patronen en valkuilen. Je bent weerbaar en beschikt over de psychologische flexibiliteit die jij nodig hebt om het leven met alles dat daarbij hoort vorm te geven. Lukt dit toch een keer niet, dan zijn wij altijd bereikbaar voor een gesprek.

Heb je een vraag of wil je een bericht achterlaten?

Neem simpelweg contact met ons op via het formulier hieronder.

    Hoe heeft u ons gevonden?