TIJDELIJKE AANMELDPAUZE

Momenteel heeft Solutalks een aanmeldpauze. Dat betekent dat wij geen nieuwe verwijzingen aan kunnen nemen. We hebben hiervoor gekozen omdat Solutalks geen wachtlijsten wil hanteren, zodat we onze wachttijden kort kunnen houden. Helaas betekent dit dat we momenteel geen nieuwe cliënten in behandeling nemen.

Waarom geen wachtlijsten?

In het geval er gebruik wordt gemaakt van wachtlijsten moeten mensen langere tijd wachten voordat zij voor de eerste keer gesproken of gezien worden. Veelal is in deze periode nog niet duidelijk wat er aan de hand is en of een behandeling bij Solutalks wel passend is. Dit leidt tot onduidelijkheid en onzekerheid. Daarnaast is het erg vervelend als na een lange tijd wachten blijkt dat Solutalks toch niet bij jou past. Door te werken met een aanmeldpauze weet je direct waar je aan toe bent. Natuurlijk is het vervelend dat wij jou op dit moment niet kunnen helpen, maar daarbij is het wel duidelijk dat je samen met jouw huisarts of verwijzer verder kunt kijken naar een alternatief.

Hoe lang duurt de aanmeldpauze?

De aanmeldpauze duurt zo kort als mogelijk en zo lang als nodig is om ons aanmeldproces zo vlot mogelijk te laten verlopen en de tijd tussen aanmelding en behandeling kort te houden.

Samenwerking met Welshop

Solutalks werkt samen met Welshop om goede zorg te leveren zonder wachtlijsten. Wij verwijzen je daarom graag naar Welshop, waar je kunt kiezen uit verschillende online behandelingen van verschillende zorgaanbieders. Allemaal zonder wachtlijst, je kunt direct starten.

AANMELDEN

Als je een behandeling wilt starten kun je je aanmelden via onderstaand formulier. Als we je aanmelding hebben ontvangen zullen wij per e-mail contact met je opnemen om direct een korte kennismakingsafspraak in te plannen. Daarnaast ontvang je aanvullende informatie over Solutalks.

Onder toelichtingen kun je alvast een korte omschrijving geven van je problemen of klachten. Om te kunnen starten met je behandeling heb je een verwijsbrief nodig van jouw huisarts, medisch specialist, arbo-arts of een andere daarvoor gecertificeerde instelling. Mocht je al een verwijsbrief hebben, dan kun je deze als bijlage toevoegen in dit formulier.

VERZEKERING EN VERGOEDING

Omdat niet altijd duidelijk is hoe jouw zorg vergoed wordt, is het belangrijk om na te gaan welke zorgverzekering je hebt en hoe deze jouw behandeling vergoedt. Op onze website kun je meer informatie vinden over vergoedingen. Mocht je nog vragen hebben, dan bespreken we deze in jouw eerste kennismakingsafspraak.

Meld je direct aan via onderstaand aanmeldformulier

Jouw persoonsgegevens worden vertrouwelijk behandeld

  Voornaam *:
  Tussenvoegsel:
  Achternaam *:
  Voorletters *:
  Geboortedatum *:
  BSN *:
  Geslacht *:
  ManVrouwAnders
  Adres *:
  Postcode*:
  Plaats *:
  E-mailadres *:
  E-mailadres bevestigen *:
  Telefoon 1 *:
  Telefoon 2:
  Huisarts *:
  Telefoon huisarts *:
  Zorgverzekeraar *:
  Upload je verwijsbrief of scan daarvan (Word, PDF, afbeelding) *:
  Toelichting *:
  Velden met een * zijn verplicht.