Psychologische Zorg Zonder Barrières

Voor iedereen, direct beschikbaar, op elk tijdstip van de dag, vanaf elke plek in de wereld.

Hulp vragen voor psychische klachten is al lastig genoeg. Daarbij mag je geen hinder ervaren van ingewikkelde en onnodig procedures. Neem contact met ons op en praat met een van onze deskundigen. Spreek rechtstreeks met onze professionals en je krijgt direct antwoord op jouw vragen. We leggen je graag uit wie wij zijn en helpen je op weg bij praktische zaken.

Wij zijn van maandag tot en met donderdag voor iedereen direct bereikbaar tussen 9:00 en 17:00.
Voor cliënten die bij ons hun behandeltraject zijn gestart zijn wij 24/7 bereikbaar.

Solutalks biedt jou verschillende manieren om met onze professionals in contact te komen:

LAAGDREMPELIG CONTACT

Toegankelijkheid is één van onze belangrijkste kernwaarden. Daarom vinden wij het belangrijk dat jij direct toegang hebt tot de deskundigheid van onze professionals. Als online zorginstelling zonder muren staat onze voordeur voor jou open.

  • Korte lijnen – direct contact met een deskundige

  • Duidelijkheid – heldere antwoorden op al jouw vragen

  • Betrokken – een luisterend oor van toegewijde professionals

Wil je in eerste instantie liever anoniem overleggen? Dat mag. Neem gerust contact met ons op.

HOE WERKT HET

Onze ervaring is dat videobellen de meest prettige manier is om met elkaar in contact te komen.

Videobellen is naast een snelle en directe manier om met een van onze professionals in gesprek te komen, de meest persoonlijke manier om contact te leggen. Cliënten geven aan dat zij in een videogesprek goed hun verhaal kunnen vertellen en zich beter gezien en begrepen voelen dan in een telefoongesprek. Onze eigen ervaring is dat we een beter beeld kunnen krijgen van de problemen waar je mee worstelt door je te zien. Daardoor kunnen we jouw vragen beter  beantwoorden en samen met jou direct een plan te maken voor een passend vervolg bij Solutalks.

Om een videogesprek te starten kun je gebruik maken van een van de knoppen op de website. Als je door ons wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek of als je al bij ons in behandeling bent, dan krijg je een e-mail met een persoonlijke link van jou behandelaar.

Heb je niet eerder gebruik gemaakt van videobellen, dan word je gevraagd om een klein softwareprogramma te downloaden. Dit programma maakt het mogelijk om op een veilige manier te videobellen zonder dat jouw privacy in het geding komt. Downloaden van het programma kost enkele minuten en maakt slechts beperkt gebruik van het geheugen van jouw computer.

Is het programma eenmaal gedownload dan word je, na een kort moment in onze virtuele wachtkamer, vriendelijk ontvangen door een van onze professionals. Zij zullen je uitleg geven over het verdere verloop van het gesprek.

Voor een eerste kennismaking en algemene vragen zijn wij op werkdagen beschikbaar tussen 9:00 en 12:00. Ben je al bij ons in behandeling neem dan voor overleg contact op met je eigen behandelaar.

Chat leent zich uitstekend voor het stellen van korte vragen aan een van onze professionals. Ook als je niet zeker weet of je bij Solutalks op de juiste plek bent, kun je via chat anoniem overleggen. Onze chatbox wordt bemand door een van onze psychologen. Zij kunnen met je meedenken en een deskundig antwoord geven op jouw vragen.

Op onze website kun je op verschillende plekken toegang krijgen tot onze chatbox. Mocht je naar aanleiding van het chatcontact nog nadere vragen hebben, dan kun je altijd een kennismakingsgesprek inplannen.

Voor een eerste kennismaking en algemene vragen via chat zijn wij op werkdagen beschikbaar tussen 9:00 en 12:00. Ben je al bij ons in behandeling neem dan voor overleg contact op met je eigen behandelaar.

Heb je geen computer met camera en microfoon tot je beschikking of wil je liever eerst telefonisch contact dan kun je ons natuurlijk ook bellen voor een gesprek. Je krijgt direct een van onze professionals aan de lijn met wie je jouw zorgvraag kunt bespreken. We geven je graag uitleg over Solutalks en beantwoorden al je vragen. Daarnaast plannen we indien gewenst meteen een vervolgafspraak.

Ons algemene nummer vind je bovenaan de website. Voor een eerste kennismaking en algemene vragen zijn wij op werkdagen beschikbaar tussen 9:00 en 12:00. Ben je al bij ons in behandeling neem dan voor overleg contact op met je eigen behandelaar.

Je krijgt het snelste antwoord op jouw vragen door persoonlijk contact met ons op te nemen middels videobellen of telefonisch contact. Daarnaast is het prettig om in een gesprek te verhelderen hoe wij jou het beste kunnen helpen. Je krijgt antwoord op je vragen en we kunnen direct een plan maken voor het vervolg.

Op de meeste van je vragen zul je een antwoord vinden op onze website. Voor praktische vragen en voor aanvullende of schriftelijke informatie mag je ons natuurlijk altijd e-mailen.

Ons algemene e-mailadres is info@solutalks.nl. We beantwoorden je e-mail binnen twee werkdagen. Ben je al bij ons in behandeling neem dan voor overleg contact op met je eigen behandelaar.

Heb je een vraag of wil je een bericht achterlaten?

Neem simpelweg contact met ons op via het formulier hieronder.

    Hoe heeft u ons gevonden?