Congres NVGP 2019

Op vrijdag 22 maart 2019 vindt in Antropia te Driebergen het jaarlijkse congres van de NVGP plaats. Volgens de beproefde formule zijn er ook dit jaar twee lezingen. Meestergroepstherapeut professor Molyn Leszcz uit Toronto, Canada, staat in zijn lezing stil bij de factoren die een groep succesvol maken los van het referentiekader. Anton Hafkenscheid, klinisch psycholoog- psychotherapeut, gaat in op het spanningsveld tussen individueel en groepsbelang in grioepstherapie.
Naast kan de bezoeken uit negen workshops waarin geoefend kan worden met dilemma’s uit de dagelijkse praktijk.

Eigenheid en verbinding

De basis van elke vorm van therapie is contact. Zonder contact geen therapeutische relatie en zonder een goede therapeutische relatie geen verbinding en voedingsbodem voor fundamentele veranderingen. Het bevorderen en onderhouden van contact is van essentieel belang om mensen in hun eigenheid met elkaar te verbinden in een omgeving binnen de therapiewaarin zij zich veilig kunnen voelen om zichzelf te zijn en ontwikkelen.

Deel deze pagina

    Hoe heeft u ons gevonden?